Joannas Livsvinst
Livet som det är
&
i stort och smått
Inbjudningsbilder

Gisela som är vår mingelfotograf på bröllopet och som också ska hänga med oss när vi fixas hos frisören och så där innan cermonin har skickat över två fina bilder som hon tagit på inbjudningarna. De är så fina så jag bjuder er på dem (och hoppas på Giselas tillåtelse)

Söta hjärtfrimärken

Åsså själva inbjudan, prydd med rosa gerbera (en av vår favoritblomma)

About the author
8 comments
Indira
2009-02-21

Jättefina och personliga, ger ett bra första intryck tycker jag. Vilken rolig ide.

Gisela
2009-02-21

Åh, vad kul att du lade upp bilderna. Vad glad (och rörd) jag blir! Kram!!

mysan_74
2009-02-22

Fina bilder på fina inbjudningar!
:-)

Maria
2009-02-22

Så vackra fotografier OCH kort OCH frimärken. Förstår hur vackert allt kommer vara i sommar – gläds med dig.
Sen skickar jag så många peppande ”immuniteter” jag kan avvara – mina är lite lätt halta oxå.. har ont i halsen och ont i huvudet vid ansträngning – nån skit är det. Bara att fortsätta ta det lugnt.. Håller tummen för dig och din resa i veckan. Ha det gott kompis.

Cia
2009-02-22

Vilka fina inbjudningar! kram

Anna
2009-02-22

Jag såg att du hade skrivit på Jenny Hammars blogg att du ville fika med henne i NY varför skrev du där att din MAN ska dit och jobba? Är du inte stolt över din sambo och att du är gay?

livsvinst
2009-02-22

Min man? Jag har aldrig gömt Maria, jag trode jag skrev SAMBO. Måste gå och kolla…

livsvinst
2009-02-22

Anna: du skrämde mig lite där! Men om du läser lite noggrannare (eller tar av dig de hetrosexistiska glasögonen) så ser du att det står SAMBO och inte MAN. Sambo kan vara av BÅDA könen. ;)

/ Joanna

Kommentera