Joannas Livsvinst
Livet som det är
&
i stort och smått
Pluggeripluggera

Blev en sen natt med skruvande och grejjande i lägenheten. Saker kommer på plats en efter en, skoskåpet är nästan färdigmonterat, en ny väggklocka sitter uppe i köket, sonens rum har fått upp en hylla samt tv:n på väggen och en spegel. Det är väldigt kul att se detalj efter detalj komma på plats. Även om en hel del stora inredningsdelar kvarstår (vardagsrum och sovrum för oss). Här är vi inte på det klara med hur vi vill ha det. Vi skyndar långsamt och suger på karamellen lite innan vi slår till och fixar. Gott!

I dag sitter jag djupt försjunken i xhtml och css igen. Ny inlämning på onsdag och jag jobbar just nu på en sida med mina bästa New York tips. Jag får ofta frågar om New York eftersom vi så ofta åker dit, och snart kommer jag ha en hemsida att hänvisa till med länkar och bilder och allt som behövs för den som är på väg till städernas stad. Den första versionen av den blir inte så snygg och designad, men förhoppningsvis ändå full med information. Senare kommer vi in på lite mer design och då ska sidan dessutom bli snyggare än snyggast. Så klart.

Har tyvärr en viss krypning i halsen som inte känns helt ok. Sonen var hemma förra veckan jättesjuk och jag hoppas att jag inte faller i hans baciller för då blir det inte kul. Feber och djup hosta är inget jag behöver den här veckan, som dessutom är en tredagarsvecka för mig på Miggan. Behöver vara frisk och kry för att palla… Håll gärna en tumme eller två för att det inte bryter ut något olämpligt. Puss <3 (bacillfri naturligtvis).

Bild från Empire State Building förra våren

About the author

Kommentera