Joannas Livsvinst
Livet som det är
&
i stort och smått
Rekordsättare

Något som är riktigt kul med Fuelbandet är att jag triggas att sätta nya rekord (ganska lätt nu i början då nästan allt jag gör sätter ett nytt rekord). I går körde jag på rejält och fick min bästa träningsdag sedan jag fick bandet. Över 4200 fuel (bränsle) tjänade jag in genom att börja dagen med en promenad på bryggorna (iskalla vindar så jag vände ganska snabbt), sedan gick jag på löpbandet på Puls & Träning när jag lunchpausade i mina studier och på kvällen körde jag ett pass på Itrim.

Drygt 15 000 steg och rejält med bränsle under gårdagen gör att jag inte kommer träna något i dag, jag siktar på att nå mina fuelmål (3000 om dagen är mitt mål) med hjälp av promenader i dag. Vid lunchtid har jag en gådejt med en kollega från en annan avdelning. Det finns några guldkorn även på mitt jobb :-)

About the author
2 comments
mollya
2012-04-03

Vad härligt att det finns guldkorn på jobbet :) Men du, jag blir så nyfiken på det här bandet… Berätta mer!!!

C
2012-04-03

Hej å Tack för insirerande blogg! =) Nu undrar jag vart du köpt detta armband å vad fick du betala? Vill så gärna ha ett sånt ;) Å tycker du det finns några nackdelar med det??
Tack för mig=)
//C

Kommentera