Joannas Livsvinst
Livet som det är
&
i stort och smått
2016-08-04
15,219
Semesterfirandet fortgår

Efter att halva semesterperioden om fem veckor är avklarad landade vi äntligen i lilla stugan vid sjön i går kväll. Efter att vi snabbt packat in allt så satte vi oss på madrasser inlindade i filtar på bron och njöt. Ända tills regnet kom 20 minuter senare. Paraply fick dock avvärja de första dropparna ända till själva öset började och vi kände oss besegrade och fortsatte semesterfirandet inne.

Fina Mölltorp levererar som vanligt. Oavsett väder. Och det viktigaste av allt. Vi är här tillsammans. Utan distraktioner. Känns otroligt lyxigt! Hundarna älskar också att hänga här så de är mer än nöjda att få ”fribajsa”, njuta av skogspromenader och att jaga änder från badbryggan när de slappnat av och småsnarkar alldeles för mycket. Finns inget roligare tycker Stella än att smyga på änder. Så söt.

I dag har vi haft alla väderslag trots att klockan bara är strax efter lunch. Vi har solat, sprungit in från regnet och lyssnat på åskan längre bort. Och sedan gjort samma varv en gång till. In och ut med solmadrasser, kuddar, mobiler, dricka och läslektyr. Svensk sommar med andra ord.

I morgon ska hundarna till frisören här i Mölltorp och jag hoppas på en mindre loppisrunda. Kanske ”hinner” jag sy gardinerna jag har tänkt sy i ett års tid också. Kanske. Eller läsa en bok. Semester. Love it!

About the author
One comment
Maria
2016-08-06

Roligt att du är tillbaka har saknat din blogg.

Kommentera

Livsvinst @ Instagram
Senast kommenterat
Arkiv
Träningsbloggar Google+