Joannas Livsvinst
Livet som det är
&
i stort och smått
2016-08-16
14,847
Sista semesterveckan

Fyra veckor avklarade. En vecka återstår. Tiden går fort. Alldeles för fort. ………. ………………… ……. .  ……………….. ………….. ……. ……….. …… ……….. ………..   ………. ………………… ……. .  ……………….. ………….. ……. ……….. …… ……….. ………..   ………. ………………… ……. .  ……………….. ………….. ……. ……….. …… ……….. ………..  Så fort att det är svårt att hitta orden. Summera. Årets bästa veckor. Förutom getingarna. En semester i Sverige. I världsklass.

I morgon får vi dessutom FÖRHOPPNINGSVIS ett bra besked från veterinären när vi åker till kliniken med Loui igen. I början av sommaren fick han en allvarlig muskelbristning som gjort att han blivit stående, vilandes hela sommaren, den lilla latmasken, rund som en liten tunna nu. Håll gärna tummarna för att han är frisk nu så vi får börja rida och träna igen. Längtar så!

Och på torsdag åker vi till Amsterdam. Yes. Fredrik fyller 40 (och ja ja ja, jag fyller 43!) i helgen. Hemfärd på måndag och sedan börjar höstens arbetspass på tisdag. Inte mig emot. Men att vara ledig och pendla mellan nöjena i staden och myspys på landet går liksom inte av för hackor. Hundarna har också varit riktigt glada över att få ha oss hemma så mycket. Snart är vi åter i vardag igen. Men som sagt, först till Amsterdam och allt vad det innebär!

Sedan ska väl erkännas att september inte ser ut att bli fy skam heller. Först och främst ska vi till Berlin och gå på Folsom (läderbögfestival, fast vi ska på grejer mer inriktade på ”vår” målgrupp = kinky flat&trans-grejs) med massa roliga fester och annat skoj. Och sedan kommer en vän till oss från Schweiz som vi träffade på lägret i somras och hälsar på en sväng. September ser därmed väldigt lovande ut. Och jag är glad. Jätteglad.

Hur mår du? Har sommaren varit bra?

About the author
2 comments
Annika
2016-08-16

Hej fina! Bilden är bara så underbar! ❤️

Härligt att du har haft en bra sommar. Det är alla väl förunnat! Jag håller tummarna att allt är bra med Loui och att du kan börja rida igen. Vet hur mycket du älskar det!

Min sommar har varit helt okej men som du säger går det i en herrans fart. Man hinner liksom inte med och plötsligt är det redan dax att börja jobba igen. Att behöva ställa klockan och gå upp vid sex på morgonen är inget jag gillar precis.

Ha det bäst!

Kram

Therese
2016-08-17

Så roligt att din blogg är tillbaka och härligt att du haft en underbar sommar! Jag började följa dig för många år sedan när jag letade efter en härligt inspirerande viktblogg, och nu blev jag så glad när jag såg att du är ”back in business” på bloggen igen!

Kanske fräck som frågar, men hur går det med vikten? Jag kämpar på och det går långsamt… Men är så nyfiken på hur det gått för dig med tanke på operation, osv. Vilka är dina största utmaningar just nu?

Allt gott,
Therese

Kommentera

Livsvinst @ Instagram
Senast kommenterat
Arkiv
Träningsbloggar Google+