Joannas Livsvinst
Livet som det är
&
i stort och smått
2016-08-24
14,366
Amsterdam

Snipp snapp snut så var hela fem veckors semester slut. Att avsluta semestern med att rumla runt i Amsterdam var ett väldigt lyckat drag. Ja, vi var vansinnigt trötta när vi kom hem mitt i natten efter att flyget blev försenat att starta och sedan inte fick landa pga emergency situation… Nåja, roligare kunde man ha det uppe i luften än att undra om det var VI som hade en bomb på planet eller om det var en bomb på marken som gjorde det hela svårt att landa. Tur att en är cool när övriga på planet panikade.

Amsterdam Amsterdam. Så vackert. Och trevligt. Vi bodde superfint på ett boutique hotell med fin innergård där frukost kunde intas i morgonsolen (Och vilken frukost! Och vilka croissanter! Wow!). Fredrik fyllde 40 på lördagen och jag fyllde 43 (hmpf) på söndagen. Det gjorde att vi hade ett riktigt härligt födelsedagsfirande som liksom aldrig gick över. Vi åt god mat, shoppade oss en och annan present (jag köpte en jättefin 50-tals inspirerad klänning med rosa flamingos – se bilden) och Fredrik ett par nya G-star jeans bland annat. Bäst av allt var nog att jag helt plötsligt fick en make som gillade att gå på marknader och vintagebutiker, många sådana besökte vi också under helgen. När vi inte gick armkrok och skrålade som två fulla sjömän mellan pubarna (skojja). Amsterdam var en fin upplevelse och vi hade det toppen!

Innan vi for till Amsterdam var vi iväg till hästkliniken i Stav med Loui och fick honom friskförklarad. Så nu har en sex veckor lång igångsättningsplan satts i verket och de första två veckorna ska han promeneras vid hand 1-2 gånger om dagen 20-30 minuter. Japp. Det kommer ta tid det här, dumma muskelbristning. Men bättre det än att han blir skadad igen. Och hey, jag får ju promenadmotion. Inte helt dumt. Efter två veckor är det dags att börja tömköra och rida (skritta barbacka) i två veckor för att sedan börja trava lite kortare sträckor (på rakt spår). Om sex veckor borde jag kunna ha en första riktig träning med honom. Medryttare vore ju bra att ha på plats till dess, måste bara hitta en bra person som klickar med Loui. Så svårt ska det väl inte behöva vara! Har du någon på lager att bjuda på kanske?

About the author
One comment
Anonym
2017-09-01

Det har gått ett år.. Hur mår du och vad händer i ditt liv? :)

Kommentera

Livsvinst @ Instagram
Senast kommenterat
Arkiv
Träningsbloggar Google+