Joannas Livsvinst
Livet som det är
&
i stort och smått
Adventskalender

Äntligen december och nästan juletider. Och julefridsmys. Stjärnor i fönstren och adventskalender. Glögg och tända ljus.

Höjden av lyx måste vara att varje dag få öppna en lucka och få en liten present. En presentjulkalender. Fylld med gottiga hudvårdsprodukter och annat. Precis en sådan julkalender fick jag för två veckor sedan när jag var på datenight med Freddie. Jag blev såklart barnsligt glad och har knappt kunnat bärga mig från att smygöppna och kika vad som döljer sig bakom varje lucka. Och i dag var det då äntligen dags för första luckan. En liten lucka. Med en etta på. Bakom luckan gömde sig ett läppbalsam med mangosmak. Perfekt för decembernariga läppar.

För övrigt började dagen tidigt med att åka till stallet och släppa ut hästarna (min favoritmorgonsyssla) för att sedan hasta vidare till en arbetsintervju för ett jobb jag gärna vill ha. Mitt nuvarande vikariat på Naturvårdsverket går ut vid årsskiftet och det är hög tid att hitta nästa steg i livet. Håll gärna tummarna för att det blir det jag var på i dag. Också ett vikariat, men en superkul tjänst och easypeasy resväg utan trängsel via Slussen och T-centralen, vilket skulle sänka mina stressnivåer avsevärt.

Passar också på att önska dig en fin helg!

About the author

Kommentera