Joannas Livsvinst
Livet som det är
&
i stort och smått
Nytt jobb tjohoo!

I fredags morse var jag på en arbetsintervju för ett jobb som digital kommunikatör, ett vik till sommaren som skulle passa mig perfekt.

Jobbet på Naturvårdsverket som webbredaktör börjar lida mot sitt slut (också ett vik) och jag var tvungen att se om mitt eget hus då framtiden här kändes oklar just nu. Jag har verkligen trivts bra med mina arbetskamrater och klimatet här. Utöver de superspännande frågorna. Att jag skulle lära mig hur järvpopulationen ser ut i landet eller att det finns något som heter mustaschfladdermus hade jag aldrig trott att jag skulle veta mer om. Eller lyssna till spännande diskussioner om våtmarker och ozonskikt.

Nu ser jag fram emot att lära mig allt om lärarnas arbetsvillkor och spännande diskussioner kring det på Lärarförbundet. Japp, jag återgår till den fackliga sfären, men till TCO-sidan istället för SACO-sidan. Superkul! På intervjun lockade chefen med att vi sitter i en fin miljö och att det händer att folk tar sig ett dopp på lunchen (de sitter på Stora Essingen precis vid vattnet). Förutom att han sålde in de nyrenoverade lokalerna fint så fanns det bra friskvård, många semesterdagar, flextid och bananer! Underbar kommentar tycker jag!

Så den 10 januari tar jag tvärbanan från Gullmarsplan till jobbet, istället för att trängas på Slussen och precis missa röda linjen till Karlaplan. Min chef här på Naturvårdsverket förlängde mitt vik här så jag slutar den 9:e och inte får något glapp mellan anställningarna, men de sista dagarna tar jag semester. Schyst ändå tycker jag! Och om det blir någon tjänst ledig i framtiden kommer jag gärna tillbaka!

About the author

Kommentera