Joannas Livsvinst
Livet som det är
&
i stort och smått
Glad

Vad glad du ser ut, sa Fredrik i morse. Fast klockan bara var strax efter 6, det var kolsvart ute och snöblandat regn, och vi var på väg ut till stallet för att släppa ut hästarna.

Blev förvånad över orden då jag själv kände mig rätt usel och knappt vaken, att gå upp tidigt är verkligen inte min favorit. Jag är absolut ingen morgonmänniska. Fredriks smeknamn på mig vissa morgnar är ”Lilla Fräs”, så det måste ha varit STOR skillnad mot hur det kan vara vissa dagar. Hur som helst. Hans ord fick mig att känna efter. Och ja, jag tror ta mig sjutton jag är ganska glad. Trots mörker och slask och känslan av att aldrig hinna med allt som jag vill hinna med (läs träffa vänner, motionera hästarna mer, gå på bio etc).

Jag ser fram emot att börja på nya jobbet (också ett vik visserligen men ändå) och Doris är dräktig, det är julafton runt hörnet och i går hade vi ett skönsjungande luciatåg på jobbet. Kan man vara annat än glad då?

Dessutom skuttade Doris riktigt fram i morse på väg ut i hagen. Hon känns mycket piggare och gladare och verkar inte längre ha lika ont i hovarna. DET känns grymt bra. Och jag ser fram emot efter jul när vi fått klartecken att börja promenera med henne igen! Och efter jul kommer ju vår, det vet vi ju :-)

About the author

Kommentera