Joannas Livsvinst
Livet som det är
&
i stort och smått
Datenight
2017-11-22
158

För första gången på evigheter så hade vi en oplanerad kväll igår. Vad passar då bättre än att unna sig en datenight med sin älskling? Sedan några veckor tillbaka har vi medryttare till hästarna och därmed två lediga dagar i veckan.

Read more
Cirkuslivet
2017-11-21
376

”Bara” dryga året sedan jag sist skrev något här på bloggen. Och hjälp vad det hunnit hända saker. Både goda och mindre goda. I stort består mitt liv mest av hästar just nu. Hästar, hundar och familj. Jag är lyckligare än någonsin och samtidigt tröttare än tröttast.

Read more
Amsterdam
2016-08-24
14,280

Snipp snapp snut så var hela fem veckors semester slut. Att avsluta semestern med att rumla runt i Amsterdam var ett väldigt lyckat drag. Ja, vi var vansinnigt trötta när vi kom hem mitt i natten efter att flyget blev försenat att starta och sedan inte fick landa pga emergency situation…

Read more
Sista semesterveckan
2016-08-16
14,810

Fyra veckor avklarade. En vecka återstår. Tiden går fort. Alldeles för fort. ………. ………………… ……. .  ……………….. ………….. ……. ……….. …… ……….. ………..   ………. ………………… ……. .  ……………….. ………….. ……. ……….. …… ……….. ………..   ………. ………………… ……. .  ……………….. ………….. ……. ……….. …… ……….. ………..  Så fort att det är svårt att hitta orden. Summera. Årets bästa veckor. Förutom getingarna. En semester i Sverige. I världsklass.

Read more
Semesterfirandet fortgår
2016-08-04
15,186

Efter att halva semesterperioden om fem veckor är avklarad landade vi äntligen i lilla stugan vid sjön i går kväll. Efter att vi snabbt packat in allt så satte vi oss på madrasser inlindade i filtar på bron och njöt. Ända tills regnet kom 20 minuter senare. Paraply fick dock avvärja de första dropparna ända till själva öset började och vi kände oss besegrade och fortsatte semesterfirandet inne.

Read more
After-Pride-Uppvaknandet

Veckan på Västkusten gick alldeles för snabbt. Alldeles för snabbt. Att återvända till det ”normala” livet efter en vecka fylld av kärlek är inte helt lätt. Därför var jag väldigt tacksam när en nyfunnen vän valde att följa med oss till Stockholm en vecka till innan det var dags att vinka adjö i går.

Read more
Västkusten levererar
2016-07-19
3,138

Första semesterveckan har än så länge visat sig vara en fullträff i planering. Strålande sol, vänner, skönt häng, vacker svensk natur etc. I söndags lämnade vi Stockholm för en hel vecka i Smögen och det är inget vi ångrat (än så länge, bara måndag i dag visserligen).

Read more
S.E.M.E.S.T.E.R

Äntligen är det dags att slänga av sig kläderna, bo i bikini och morgonrock, se till att ha rakade ben och kall dryck i kylen. Ja, det kallas semester. I alla fall i mina ögon. Fem veckor har jag och Fredrik tagit och ska alltså vara tillbaka i gruvan 23 augusti. Avrundar semestern med en weekend i Amsterdam 18-22 augusti. Fredrik fyller 40 den 20:nde och jag förtinånting den 21:a. 

Read more
Halta & Lytta
2016-07-14
2,235

Förutom nästippen så mår tvåbeningarna i familjen riktigt bra skulle jag våga påstå. Det är värre med tvåtredjedelar av resterande cirkus. Lilla Ralph har det senaste halvåret utretts för höftbesvär (ortoped, laserbehandling you name it) då han visat smärta ibland och då tittat sig mot rumpan/bakpartiet (inget fel funnet). För några månader sedan började han kräkas och hade blod i avföringen och plötsligt var läget mycket mer allvarligt. Han blev tröttare och slöare och mötte oss inte längre i dörren med viftande svans.

Read more
Mitt nya hår
2016-07-13
1,457

Dagen innan näsincidenten unnade jag mig något jag drömt om i många år. Skaffade mig långt blont hår, precis som jag hade när jag tonåring. Fast nu i köpt format. Och jag är sååå nöjd! Känner mig fin. Ungdomlig. Jag är ju trots allt 40+ och hade lite tankar kring ”inte kan väl jag” och ”gamla tanter ska väl inte ha långt hår?” osv innan. Typiskt dumma tankar. Onödiga. Förgörande.

Read more