Joannas Livsvinst
Livet som det är
&
i stort och smått

Om Joanna & Livsvinst AB

Joanna bor på Södermalm i Stockholm med maken Fredrik och småhundarna Ralph och Stella. I hushållet bor också katten Majlis. Ingen cirkus utan häst, så i stallet en bit bort bor PRE-hästen Loui. Familjen och djuren är viktiga komponenter och ett stort intresse Joannas liv. 

Joanna är
 uppvuxen i Uppsala där släkten fortfarande finns kvar. Joanna är ett socialt geni, en glädjespridare och alltid intresserad av människorna hon möter.

Familjens
 sommarställe i Mölltorp är ett välbesökt ställe dit hon gärna åker
 för att koppla av året runt. Utöver det har nyligen ett hus i Spanien, på Costa del Sol, tagits över och nyttjas flitigt av familjen. Bland annat då Joanna bestämde sig för att flytta dit hösten 2015 och påbörja en ny karriär som mäklare.

Joanna har alltid hundra idéer och genomför dessa med stort engagemang!

Livsvinst AB är ett företag som under årens gång testat olika vägar. Joanna har sålt stegräknare, föreläst och inspirerat, men även startat en klädbutik. Joanna är en sann entreprenör som har mottot ”Ingenting är omöjligt”.

År 2015 påbörjades en ny resa med Livsvinst AB och siktet är inställt på sociala medier och webbdesign. Samt att konsulta som Utlandsansvarig på Engel & Völkers.  

Joanna har en bred utbildning bakom sig till webbredaktör på Borås Högskola, innan det läste hon utvalda kurser inom Journalistik, webb, Sociala medier mm på Universitet.

Livsvinst.se startades i början av 2004 då Joanna bestämde sig en gång för alla att gå ner i vikt. I mars vägde hon in sig hos Viktväktarna och vågen visade då 145,2 kg. Fyra år senare visade vågen hemma i gästrummet en vikt på 65 kg. Hela 80 kg hade arbetats bort under fyra års tid genom många promenader, ändrade matvanor och svett på Friskis & Svettis. Till sin hjälp har Joanna använt sig av Sunt förnuft, Tallriksmodellen, Viktväktarna och Viktklubben på Aftonbladet (där hon även är medlemsexpert och får krönikor publicerade).

Efter målgången har vikten pendlat upp och ner. Kampen är aldrig över. Livsvinst.se startade som en blogg 2004 och är i dag mycket mer än så. Livsvinst.se är en liten kaksmula av Joannas liv. Varken mer. Eller mindre. Välkommen!