Joannas Livsvinst
Livet som det är
&
i stort och smått
  • Jag hamnade i fastighetsbranchen när jag bestämde mig för att flytta till Spanien 2014. Att få möjlighet att hjälpa klienter att köpa sitt drömboende eller investera i en fastighet på Costa del Sol lärde mig mycket om marknaden.

    Nu när jag är tillbaka i Sverige igen tar jag med mig de erfarenheter och kontakter jag fick och använder dem på bästa sätt för att hjälpa mina svenska klienter att hitta det de söker härifrån.

  • Testimonial Title

    Joanna Hagströms
Utlandsobjekt
Välkommen bort

Att förverkliga drömmen om en bostad i ett annat land, där solen alltid skiner, golfandet går som en dans och det läckraste topparna går att shoppa är inte fy skam. För vissa förblir drömmen en dröm. För andra är det dags att förverkliga.

Oavsett om du letar efter ett ensligt slott på franska landsbygden, en partylya i New Yorks trendigaste område eller en bungalow på stranden i Indien, Spanien, Grekland, Italien eller var det nu må vara, så står Engel & Völkers till din tjänst att hitta det du söker. Vi hjälper dig gärna på din spännande resa mot utlandsboendet och allt som hör därtill!

Varför Joanna och Engel & Völkers?

När du väljer Joanna och Engel & Völkers som dina samarbetspartners ska allt vara enkelt och bekvämt. Genom vårt stora nätverk med mer än 500 kontor världen över kan vi presentera ett unikt koncept. Engel & Völkers finns i 39 länder, Joanna finns i ett. Kombinationen blir dock oslagbar.

Genom Joannas fingertoppskänsla att få fram rätt objekt utifrån en samlad bild av det du som kund söker sparar du tid och kraft. Att Joanna har sin huvudarbetsplats i Sverige betyder inte att hon inte finns med på din resa om du så önskar. Allt för att göra din upplevelse så trevlig och intressant som möjligt.

Hur vi jobbar

Vår första kontakt har vi antingen på kontoret eller via telefonen där vi diskuterar hur dina önskemål och förhoppningar på ett framtida boende ser ut. Vi listar gemensamt de viktigaste punkterna för dig vid ett eventuellt köp, tex garage, egen pool, havsutsikt osv.

När vi har en bra grund att stå på sätter mitt arbete igång med att finna de objekt som stämmer överens med dina önskemål. Här tar jag hjälp av någon av mina 5900 kollegor som är expert i det land där du vill investera. På så vis plockar vi russinen ur kakan och slipper använda dyrbar tid till ointressanta objekt.

När det är dags att åka på visning möter min kollega i respektive land upp och tar hand om dig på plats. Redan innan du åker har du fått ett prospekt på de fastigheter du vill titta på med all information du behöver. En visningresa kan pågå en dag upp till en vecka beroende på hur många objekt du vill se.

När du är redo för avslut finns jag och mina kollegor där för dig som ett stöd i  processen, vi erbjuder även hjälp med advokater och liknande för en smidig och lyckad affär. Hur köpeprocessen ser ut är olika från land till land, fråga oss gärna om mer information under resans gång så förklarar vi gärna.

Oändliga möjligheter

Som rubriken antyder är möjligheterna oändliga. Vi har kontakter och tillgång till mängder med intressanta objekt. Oavsett vilken prisnivå du vill hålla dig till eller vilken del av världen du föredrar att köpa en fastighet i.

Vårt unika koncept med en Utlandsavdelning i Sverige med en upparbetad kontakt mot alla övriga länder där vi har kontor, ser vi som en av våra styrkor, något som vi gärna skryter med. Vi är inte rädda att säga att vi är bra. För det är vi. Och det gör oss extra stolta.

När du ska köpa i utlandet är det viktigt att ha ett bra team bakom dig som vet vad de gör. Att det finns mindre seriösa element som gärna erbjuder sina tjänster är vi väl medvetna om, vi vill vara en motståndskraft mot dessa och erbjuda transparenta affärer där vårt kunnande får komma till användning.

Varmt välkommen till Engel & Völkers! En samarbetspartner att lita på!Besök vårt kontor

Kommentera