Joannas Livsvinst
Livet som det är
&
i stort och smått
  • Hej! Att välja mig som designer av din nya webbplats, webbshop eller blogg kommer ge dig en lättnavigerad, snygg och användarvänlig sida. Du får tillgång till egen inloggning och kan följa hela processen när sidan byggs.

    Tillsammans bestämmer vi design, färgtema och funktioner. Allt till ett fast pris från 2500 kr. Ett bra alternativ för dig med en mindre verksamhet som vill ha en professionell webbplats utan att bli ruinerad.

  • Testimonial Title

webbprojekt
Prisvärt

Det ska inte vara dyrt för mindre företagare att ha en professionell hemsida. Därför har jag fasta priser med en pristrappa där du enkelt kan se och välja vilka funktioner du vill ha. Med priser från 2500 kr törs jag lova att prisvärt bara är förnamnet.

Användarvänligt

Användarvänlighet och tillgänglighet är mina ledord när jag skapar webbplatser. Det ska vara lätt att navigera sig både som besökare och som ägare av en webbplats. Genom att erbjuda sidor gjorda med WordPress gör att de flesta kan göra ändringar själv efter att designen är på plats.

Referenser

Exempel på sidor jag har gjort:

Innehåll

Behöver du hjälp med innehållet på din sida? Jag kan både skriva och fota åt dig om det behövs. Är van skribent och har lång erfarenhet och studier på högskolenivå i bakfickan som stödjer mig i att veta vad jag gör.

Be om offert